Hypotheekadvies Haagse Bos

Helder en persoonlijk hypotheekadvies in Haagse Bos tegen eerlijk en scherp tarief. Jij als klant staat bij ons centraal. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Hypotheekadvies Haagse Bos

Je hypotheek in Haagse Bos wil je goed regelen, want het is immers de financiering van de grootste aankoop van je leven. En daar zit je vaak 30 jaar aan vast. Welke hypotheek het beste bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke en financiële situatie en je wensen en doelstellingen. Laat je daarom goed adviseren over de verschillende mogelijkheden en de fiscale consequenties. Wanneer je ervoor kiest om je door ons te laten adviseren, dan is het eerste gesprek altijd kosteloos. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, inventariseren we jouw situatie en bespreken we jouw mogelijkheden. Hypotheekgesprekken voeren wij op de plek die jou het beste uit komt. Dat kan dus bij jou aan de keukentafel in Haagse Bos zijn, maar ook op je kantoor of in een restaurant of café.  Uiteraard is het ook mogelijk om dit online te doen, via videobellen.

Hypotheek aanvragen Haagse Bos

Wil je een hypotheek aanvragen in Haagse Bos, dan kan dit via bemiddeling van ons kantoor. Nadat we jouw situatie, wensen en doelstellingen hebben geïnventariseerd, stellen we een op financieringsopzet op maar voor jou op. Deze bespreken we met jou en als je het hiermee eens bent, dan vragen we de hypotheek voor je aan. Hiervoor zijn een aantal documenten nodig die je moet verzamelen, waar wij je natuurlijk graag mee helpen. De geldverstrekker die we samen hebben uitgekozen beoordeelt vervolgens jouw aanvraag. En wanneer de geldverstrekker akkoord geeft op de aanvraag, ontvang jij een bindende offerte voor je hypotheek. Nadat je deze hebt getekend kun je klaar gaan maken voor de afspraak bij de notaris, want dan is jouw hypotheekaanvraag in Haagse Bos een feit.

Hypotheek oversluiten of omzetten Haagse Bos

Heb je al een hypotheek in Haagse Bos en wil je deze oversluiten of omzetten, dan kan dat door tussenkomst van ons. Er kunnen meerdere redenen zijn om je huidige hypotheek om te zetten of over te sluiten. Een aantal voorbeelden:

 • Je wilt je hypotheek verhogen om te verbouwen of je huis te verduurzamen
 • Je wilt de maandlasten van je hypotheek verlagen, door een deel van je hypotheek aflossingsvrij te maken
 • Je wilt juist je aflossingsvrije hypotheek gaan omzetten naar een vorm waarbij je aflost
 • Je hebt een polis gekoppeld aan je hypotheek die slecht rendeert, waarbij je je doelkapitaal waarschijnlijk niet gaat halen
 • Je wilt iets aan de rente van je hypotheek gaan doen
 • Je hebt consumptieve financieringen die je in je hypotheek wilt onderbrengen

Wat je wens of doelstelling ook is voor jou hypotheek, maak gerust een vrijblijvend en kosteloos eerste kennismakingsgesprek. We bespreken dan jouw situatie, wensen en doelstellingen en de mogelijke oplossingsrichting en de mogelijkheden daarvan. Mocht je vervolgens de wens hebben om een en ander gedetailleerd uitgewerkt en in gang gezet hebben, dan kun je ons de opdracht gunnen en gaan wij voor je aan de slag.

Kosten hypotheekadvies Haagse Bos

Ons eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Heb je er een goed gevoel aan over gehouden, dan kun je ons de opdracht gunnen. Voor advies en bemiddelingswerkzaamheden brengen wij kosten bij jou in rekening. De hoogte van de kosten is een vast tarief dat wij van tevoren met jou overeenkomen en is afhankelijk van de complexiteit van jouw situatie, je wensen en doelstellingen. Dit betekent dus dat er nooit verrassingen achteraf zijn. Wel zo helder. Advies- en bemiddelingskosten kun je indien gewenst en mogelijk meefinancieren. Tot slot zijn onze tarieven vergeleken met andere kantoren gemiddeld, wat betekent dat je niet met torenhoge vergoedingen geconfronteerd wordt. Gewoon goede en klantgerichte service tegen een eerlijk en betaalbaar tarief.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je gegevens achter voor een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken dan jouw wensen en doelstellingen om vervolgens jouw mogelijkheden in kaart te brengen.


De geldverstrekkers waar wij mee werken:

Vrijblijvend hypotheekgesprek?

 • Prettige en persoonlijke hulp gedurende hele proces
 • Zeer ruim aanbod geldverstrekkers
 • Flexibele openingstijden
 • Eerlijk & vast tarief
Afspraak maken
David Kamp
Erik Vulhop
 • Sadeestraat 20
  2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt