Dienstverlening

Meer weten hoe onze dienstverlening eruit ziet voor de verschillende diensten die wij aanbieden? We vertellen je er graag meer over.

Bemiddelen en adviseren

Via ons kantoor kun je je laten adviseren over financiële producten. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk graag de bemiddeling van het geadviseerde product. Voor consumptieve kredieten – zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet – is het ook mogelijk om het product via execution only dienstverlening af te sluiten.

Particuliere klanten

Als particuliere klant, kun je bij ons kantoor terecht voor hypotheken, verzekeringen en consumptieve kredieten. Graag vertellen we je meer over hoe deze dienstverlening er voor jou uitziet en op welke wijze je voor onze dienstverlening betaalt. Voor meer informatie verwijzen we je ook naar:

Hypotheekadvies & bemiddeling

Voor elke hypotheekvraag geldt dat het eerste oriëntatiegesprek vrijblijvend en kosteloos is. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelstellingen en informeren wij je over jouw hypotheek mogelijkheden. Hierna kan jij bijvoorbeeld gericht op zoek naar een huis om te kopen. Ook vertellen we je in het eerste gesprek meer over onze dienstverlening en laten we je weten welke kosten wij in rekening brengen als je besluit te maken van onze dienstverlening. Want als je inderdaad besluit gebruik te maken van onze adviesdiensten voor jouw hypotheek, dan teken je de opdracht tot dienstverlening. Dat betekent dat wij voor je aan de slag gaan. Er volgt een uitgebreide inventarisatie van jouw persoonlijk en financiele situatie. Tevens brengen we jouw kennis, ervaring en risicobereidheid in kaart. Uiteindelijk doel is een advies voor je uit te brengen. Kun je je vinden in het advies, dan zullen wij de aanvraag van jouw hypotheek helemaal voor je verzorgen. De kosten voor het hypotheekadvies- en bemiddelingstraject betaal je eenmalig. Doorgaans betaal je deze kosten via de afrekening die je van de notaris ontvangt. 

Verzekeringen

Wil je een verzekering of een verzekeringspakket aanvragen? Of een bestaand pakket aanpassen of oversluiten? Je maakt hiervoor een afspraak met ons. Tijdens de afspraak nemen we jouw persoonlijke situatie en jouw wensen ten aanzien van je verzekeringen door. Tevens informeren we je over de verschillende mogelijke verzekeringen die er bestaan en ook zullen we voor je bekijken of je geen overlap in dekking hebt in jouw verzekeringspakket. Naar aanleiding van ons gesprek maken wij een offerte voor jouw verzekeringspakket. Wanneer je je kunt vinden in de voorgestelde verzekeringsoplossing, dan laat je ons dat weten, zodat wij alles voor je in gang zetten en eventueel oude verzekeringen voor je opzeggen. Wij ontvangen van de verzekeringsmaatschappij maandelijks een provisie, zolang jouw verzekeringspakket loopt. Met het betalen van jouw premie, betaal je ook voor onze dienstverlening. Dat is niet alleen de hulp en advies bij afsluiten, maar ook het afhandelen van mutaties in de toekomst, het afhandelen van jouw schademeldingen en de periodieke check up gesprekken om te beoordelen of jouw pakket nog aansluit bij jouw situatie.

Consumptieve kredieten

Wil je een lening afsluiten voor een consumptieve besteding zoals een auto of een verbouwing? Of heb je al leningen die je wilt oversluiten of samenvoegen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. In deze afspraak leggen we je de 2 vormen van dienstverlening uit die wij aanbieden voor consumptieve kredieten:

 • Advies
  Als je nog geen ervaring hebt met consumptieve kredieten of als je gewoon wilt weten waar je aan begint, is een adviestraject verstandig. De volgende zaken komen dan aan de orde:
  •  Inventariseren van jouw wensen, je persoonlijke en financiële situatie
  • In kaart brengen van jouw kennis, ervaring en risicobereidheid
  • Je informeren over de verschillende producten
  • Je informeren over de risico’s omtrent de betaalbaarheid van een lening in geval van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden
  • Advies over welke lening het beste aansluit op jouw situatie 
  • Indien nodig advies over verzekeringsoplossing voor het financiële risico omtrent arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden
 • Execution only
  Beschik je over voldoende kennis en ervaring van financiële producten en heb je goed inzicht in jouw inkomsten en uitgaven? Dan kun je besluiten om op basis van execution only een lening af te sluiten. Tijdens onze afspraak vragen wij alle benodigde informatie bij je op die nodig is om de aanvraag te kunnen doen. Verder geef jij zelf aan welke lening wij voor je moeten aanvragen:
  • Hoogte leenbedrag
  • Product
  • Looptijd en maandbedrag
  • De leningen die je eventueel met de nieuwe lening wenst over te sluiten
  • Tijdens het gesprek beantwoorden we je vragen, maar geven je geen advies. Na het gesprek bevestigen we per e-mail aan je welke lening we voor jou op basis van execution only gaan aanvragen. 

We leggen jouw aanvraag voor bij de verschillende geldverstrekkers waarvoor we bemiddelen. Zodra we alle antwoorden van de geldverstrekkers hebben ontvangen, leggen we deze aan je voor (inclusief het rentetarief dat ze je bieden), zodat jij een keuze kan maken. Na jouw keuze gaan we aan de slag om jouw lening in orde te maken.

Wij ontvangen van de geldverstrekkers elke maand provisie over jouw uitstaande lening. Wanneer jij de maandlast van jouw lening hebt betaald, heb je betaald voor onze dienstverlening. Kies je naast je lening voor een verzekering die het financiële risico afdekt voor overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, dan brengen we eenmalig een advies en bemiddelingsvergoeding daarvoor in rekening. Hier ontvang je een factuur voor.

Zakelijke klanten

Als zakelijke klant kun je bij ons kantoor terecht voor zakelijke financiering. Graag vertellen we je meer over hoe deze dienstverlening er voor jou uitziet en op welke wijze je voor onze dienstverlening betaalt.

David Kamp
Erik Vulhop
 • Sadeestraat 20
  2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt