Een nieuwe woning kopen met behoud van je lage hypotheekrente

Heeft je huidige hypotheek een verhuisregeling? Profiteer dan van de dalende huizenprijzen en neem je lage rente mee!

Ontdek hoe je kunt profiteren van dalende huizenprijzen en een stijgende hypotheekrente met een verhuisregeling!

De huizenmarkt in Nederland is de afgelopen jaren behoorlijk turbulent geweest. Na een periode van enorme gekte waarin de huizenprijzen de pan uitrezen, lijkt er nu een kentering te zijn opgetreden. De huizenprijzen zijn aan het dalen, wat mogelijk nieuwe kansen biedt voor huizenkopers. Tegelijkertijd is de hypotheekrente aanzienlijk gestegen, waardoor veel mensen zich toch terughoudend opstellen. Gelukkig is er een interessante oplossing voor degenen die een verhuisregeling hebben in hun hypotheek.

Wat is een verhuisregeling?

Een verhuisregeling in je hypotheek biedt je de mogelijkheid om je huidige hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning. Dit betekent dat je kunt profiteren van je lage rente tot het einde van de rentevastperiode, zelfs als de hypotheekrente inmiddels flink is gestegen. Dit kan aanzienlijke besparingen opleveren op je maandelijkse lasten.

Profiteer van dalende huizenprijzen

Nu de huizenprijzen in Nederland aan het dalen zijn, kan dit een goed moment zijn om een nieuw huis te kopen. Met een verhuisregeling kun je je oude hypotheek behouden en tegelijkertijd profiteren van de lagere prijzen. Dit betekent dat je met hetzelfde budget een woning kunt vinden die eerder misschien buiten je bereik lag.

Een nieuw huis kopen zonder extra financiële lasten

Stel je voor dat je een nieuw huis wilt kopen, maar je wilt niet extra financiële lasten aangaan door een nieuwe hypotheek af te sluiten tegen de huidige hogere rente. Met een verhuisregeling hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je kunt het bedrag dat je extra leent voor het duurdere huis financieren met een nieuwe hypotheek tegen de actuele rente. Het gedeelte van je oude hypotheek blijft echter profiteren van de lagere rente tot het einde van de rentevastperiode.

Belangrijk om te weten

Hoewel een verhuisregeling aantrekkelijke voordelen biedt, zijn er enkele zaken om in gedachten te houden. Allereerst moet je controleren of je huidige hypotheek daadwerkelijk een verhuisregeling heeft. Niet alle hypotheken bieden deze mogelijkheid, dus het is essentieel om dit van tevoren te verifiëren. Bovendien zijn er mogelijk kosten verbonden aan het overzetten van je hypotheek naar een nieuwe woning.

Profiteer van de mogelijkheden!

Als je momenteel een hypotheek met een verhuisregeling hebt, is dit het perfecte moment om van de dalende huizenprijzen en je lage rente te profiteren. Door een nieuw huis te kopen en je oude hypotheek mee te nemen, kun je financiële voordelen behalen en jezelf een stabiele basis bieden voor de toekomst. Neem contact met ons op om te bespreken hoe jij kunt profiteren van deze mogelijkheid en maak je dromen werkelijkheid!


De geldverstrekkers die wij vergelijken

Onze klanten kiezen voor ons vanwege

  • Prettige en persoonlijke hulp gedurende hele proces
  • Zeer ruim aanbod geldverstrekkers
  • Flexibele openingstijden
  • Eerlijk & vast tarief
Ontdek jouw mogelijkheden
David Kamp
Erik Vulhop
  • Sadeestraat 20
    2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt