Arbeidsmarktscan

Heb je hypotheekadvies nodig? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht.

Wat is een arbeidsmarktscan

Met de Arbeidsmarktscan krijgen flexwerkers de kans om een hypotheek af te sluiten, ondanks het ontbreken van een vast contract. De scan analyseert namelijk niet alleen het huidige arbeidscontract en inkomen, maar ook de toekomstige perspectieven op de arbeidsmarkt.

Op basis van factoren zoals leeftijd, beroep, opleiding en regio, geeft de scan een score aan hoe groot de kans is dat iemand in de toekomst aan het werk kan blijven. Je kunt gratis controleren of de score voldoende is om gebruikt te worden bij een hypotheekaanvraag. Bij een voldoende score, wordt ook een inschatting van het toekomstige inkomen getoond.

Hoe vraag je een arbeidsmarktscan aan?

Om in aanmerking te komen voor de Arbeidsmarktscan, moet je minimaal 12 maanden in loondienst hebben gewerkt in de afgelopen 14 maanden. Je kunt de scan aanvragen via de website arbeidsmarktkansen.nl of met hulp van je hypotheekadviseur. De scan bepaalt je verdiencapaciteit en kansen voor een snelle baan in jouw vakgebied aan de hand van twaalf vragen over onder andere opleiding en werkervaring. Je kunt gratis inzicht krijgen in je score en verdiencapaciteit voordat je de scan aanvraagt. Als je de scan aanvraagt in verband met een hypotheekaanvraag, download dan het rapport voor €110,-, die aftrekbaar zijn bij de belasting. Na betaling ontvang je de uitslag per e-mail en is de scan 6 maanden geldig.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege

  • Prettige en persoonlijke hulp gedurende hele proces
  • Zeer ruim aanbod geldverstrekkers
  • Flexibele openingstijden
  • Eerlijk & vast tarief
Ontdek jouw mogelijkheden
David Kamp
Erik Vulhop
  • Sadeestraat 20
    2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt