Desktoptaxatie

Heb je hypotheekadvies nodig? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht.

Wat is een desktoptaxatie?

Een desktoptaxatie is een manier om de waarde van een woning te bepalen zonder dat er een fysieke inspectie plaatsvindt. De waarde wordt bepaald door een onafhankelijk expert op afstand. Om de waarde op afstand vast te kunnen stellen, wordt er gebruik gemaakt van een waarderingsmodel en woningmarktinformatie van het bedrijf Calcasa.

Hoeveel kost een desktoptaxatie?

Een desktoptaxatie is goedkoper dan een fysieke taxatie. Voor een desktoptaxatie betaal je nog geen €100,-. De aanvraag voor de taxatie doe je eenvoudig online op www.desktoptaxatie.nl.

Waar kun je een desktoptaxatie voor gebruiken?

Een desktoptaxatie gebruik je om de waarde van een woning vast te stellen. En dat doe je in de meeste gevallen voor het aanvragen, verhogen of aanpassen van je hypotheek. Het aantal aanbieders dat een desktoptaxatie accepteert wordt steeds groter. Omdat een desktoptaxatie minder nauwkeurig is dan een gewone taxatie zijn er voorwaarden verbonden aan de desktoptaxatie. Hierdoor kun je niet meer lenen dan 90% van de getaxeerde waarde en kan de desktoptaxatie niet voor alle woningen worden gebruikt. Overleg altijd met je adviseur of je een desktoptaxatie kan gebruiken in jouw geval.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege

  • Prettige en persoonlijke hulp gedurende hele proces
  • Zeer ruim aanbod geldverstrekkers
  • Flexibele openingstijden
  • Eerlijk & vast tarief
Ontdek jouw mogelijkheden
David Kamp
Erik Vulhop
  • Sadeestraat 20
    2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt