Woonlastenverzekering

Raak je arbeidsongeschikt of werkloos, dan krijg je te maken met een inkomensdaling. Kun je dan nog je woonlasten blijven betalen? Of heb je een woonlastenverzekering nodig?

Wat is een woonlasten verzekering?

Met een woonlastenverzekering verzeker je jezelf dat je je woonlasten kan blijven betalen wanneer je ziek wordt of werkloos raakt. Wanneer je namelijk door ziekte arbeidsongeschikt wordt of wanneer je in de WW terecht komt, krijg je te maken met een inkomensdaling. Dit terwijl je vaste lasten onverminderd door lopen, waaronder je woonlasten zoals je hypotheek. Kun je je hypotheek namelijk niet meer opbrengen, dan kan er een zeer vervelende situatie ontstaan met bijvoorbeeld een gedwongen verkoop van je huis.

Heb ik een woonlasten verzekering nodig?

Of jij een woonlastenverzekering nodig hebt is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals hoeveel risico je zelf wil lopen en jouw vermogen om te kunnen besparen op je levensonderhoud wanneer je ziek of werkloos wordt. Daarnaast is de inkomensdaling bij de een een stuk hogere dan bij de ander. Tijdens het hypotheekadvies brengt de adviseur een aantal scenario’s in kaart en bespreekt indien dat nodig is een verzekeringsoplossing met jou.

Woonlasten verzekering aanvragen? Vraag een offerte aan

Meer weten of wil je een offerte voor jouw verzekeringspakket aanvragen? Neem gerust contact met ons op door een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek over jouw verzekeringen.


Wij vergelijken deze verzekeraars:

Vrijblijvend gesprek over je verzekeringspakket?

  • Wij nemen al je verzekeringszaken uit handen
  • Overzichtelijk pakket op maat tegen scherp tarief
  • Flexibele openingstijden
Afspraak maken
David Kamp
Erik Vulhop
  • Sadeestraat 20
    2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt