Klachten

Wij worden blij van blije klanten. Daarom zetten wij ons elke dag in om jou de best mogelijke service te bieden. Is er evengoed toch iets gebeurd, waar jij niet helemaal tevreden over bent? Laat het ons dan weten

Een klacht indienen

Wij worden blij van blije klanten. Daarom zetten wij ons elke dag in om jou de best mogelijke service te bieden. Is er evengoed toch iets gebeurd, waar jij niet helemaal tevreden over bent? Laat het ons dan weten. Samen kijken we naar een oplossing.

Zo dien jij je klacht in

Maak gebruik van dit formulier om jouw klacht aan ons kenbaar te maken.

Wat gebeurt er als ik mijn klacht heb ingediend?

Allereerst krijg je een ontvangstbevestiging van jouw klacht. Daarna zullen wij jouw klacht zo snel mogelijk behandelen en jou een inhoudelijke reactie sturen. Deze reactie ontvang je binnen uiterlijk 3 weken na indienen van je klacht. Het kan zijn dat we meer informatie van je nodig hebben. Als dat zo is, zullen we dit aan je vragen. Na ontvangst van deze informatie zullen we je opnieuw informeren over de termijn dat je een inhoudelijke reactie kunt verwachten.

Wat als ik er niet met jullie uitkom?

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Dit betekent dat wanneer je het niet eens bent met hoe wij jouw klacht afhandelen, je deze kunt voorleggen aan het KiFiD via de website van het KiFiD. Je kunt je klacht voorleggen aan het KiFID:

  • Binnen 3 maanden nadat je van ons een definitieve reactie hebt ontvangen
  • Binnen 1 jaar nadat je de klacht bij ons hebt ingediend
David Kamp
Erik Vulhop
  • Sadeestraat 20
    2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt