Redenen zakelijk financieren

Ben jij ondernemer en heb je behoefte aan zakelijke financiering? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van zakelijk financieren.

Succesvol ondernemen

Als ondernemer wil je natuurlijk je bedrijf succesvol leiden en misschien wel uitbouwen.  Veelal is hiervoor een financiering noodzakelijk. Redenen voor ondernemers om een financiering af te sluiten zijn o.a:

 1. Voorraad financieren
  Het voorschieten van de voorraad kan een enorme druk geven op de liquiditeit van ondernemingen.. Zeker bij een groot en breed assortiment kan het even duren voordat een onderneming de kosten van inkoop terugverdient. Extra liquiditeit kan dan extra groei realiseren.
 2. Overbruggen
  Met een overbruggingskrediet overbrug je een korte periode waarin je grotere uitgaven verwacht. Dat kan bijvoorbeeld omdat er ineens een grote klant wegvalt, je seizoensgebonden inkopen moet doen of omdat je een slecht jaar hebt gedraaid. Om niet in geldnood te komen sluit je in dat geval een financiering af.
 3. Factoring van facturen
  Factoring is een alternatieve financieringsvorm voor ondernemers. Bij deze vorm van financiering betaalt een derde partij, de factoringmaatschappij, verkoopfacturen direct uit. Dit biedt jou als groeiende ondernemer een betere cashpositie, omdat je simpelweg niet langer afhankelijk bent van betalingstermijnen.
 4. Belastingbetaling financieren
  Tijdens de coronacrisis heeft de overheid een aantal financiële regelingen beschikbaar gesteld voor ondernemers. Echter moeten er daar ook een aantal van worden terugbetaald, waar je mogelijk (nog) geen geld voor hebt omdat je het afgelopen jaar om diezelfde reden slecht hebt gedraaid. Denk aan het terugbetalen van de NOW omdat je inkomen is gewijzigd.
 5. Aanschaf apparatuur/ inventaris
  Heb je nieuwe apparatuur nodig? Soms is het noodzakelijk om je bedrijf voort te kunnen zetten of verder te laten groeien. Primae redenen om er een financiering voor af te sluiten! Momenteel is lease heel populair, middels Equipment lease. 
  Dit dient als financiering van aanschaf van een machine, computerapparatuur of ander bedrijfsmiddel. Met deze zakelijke financieringsvorm bent u direct economisch eigenaar, u kunt de middelen op de balans activeren en hoeft uw liquiditeit niet aan te spreken.

Vragen of meer weten? Neem contact op!

Het financieringslandschap ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. We zien dat steeds meer ondernemers niet bang zijn om extra financiële ruimte voor zichzelf te maken door een bedrag te lenen. Met een financiering kun je slim inspelen op je situatie, zoals door het behalen van inkoopvoordeel door groot in te kopen of projecten voor te financieren.  Heb je vragen? We beantwoorden ze geheel vrijblijvend.

Zakelijk financieren

 • Financiering voor je bedrijf geregeld van A tot Z
 • Heldere tariefafspraken
 • Fee op basis van 'no cure, no pay'
Nu afspraak maken
David Kamp
Erik Vulhop
 • Sadeestraat 20
  2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt