Schade melden

Schade is natuurlijk nooit leuk. Maar gelukkig ben je verzekerd en kun je de schade claimen op je verzekering. Als jouw verzekeringsadviseur nemen wij jouw schademelding graag voor je uit handen.

Ik heb schade, wat nu?

Heb je schade geleden of word je aansprakelijk gesteld voor schade die jij hebt veroorzaakt? Meld dit dan door gebruik gemaakt van het online schadeformulier.

Wat gebeurt er na mijn schademelding?

Nadat jij je schade bij ons hebt gemeld, gaan wij ermee aan de slag. Wij controleren of je voor de schade dekking hebt op de polissen die jij via ons kantoor hebt lopen. Is dat het geval dan zullen wij jouw schade met de verzekeraar afhandelen. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

Bonus malus

Dien je een kleine schade in aan een motorrijtuig? Dan zullen wij eerst voor je berekenen wat de gevolgen zijn voor jou eventuele schadevrije jaren en dus je no claim korting. Het kan namelijk zo zijn dat het financieel interessanter is om een kleine schade zelf te betalen. Anders raak je je korting kwijt en wordt de premie van je verzekering verhoogd.

Wat te doen in geval van nood

Probeer altijd verdere schade te beperken. Is er sprake van nood, bel dan het noodnummer / alarmcentrale. Het telefoonnummer vind je op de polisbescheiden van je verzekeraar.

David Kamp
Erik Vulhop
  • Sadeestraat 20
    2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt