Starterslening

Met een starterslening worden jouw mogelijkheden om als starter op de woningmarkt een huis te kopen misschien groter.

Wat is een starterslening?

De Starterslening is een extra lening ter aanvulling van je hypotheek voor de aankoop van je eerste koophuis. Deze lening overbrugt het verschil  tussen de prijs van de woning en de voor jou verkrijgbare maximale hypotheek. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen.

Hoe werkt de SVn Starterslening?

Een starterslening is min of meer een extra hypotheek naast je hypotheek. Beide hypotheken moeten worden afgesloten onder de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en hebben een looptijd van 30 jaar.  

Een Starterslening bestaat uit twee delen, een hypothecaire lening en een zogenaamde Combinatielening. Voor beide leningdelen betaal je de eerste drie jaar geen maandlasten. Na drie jaar begin je met het betalen van rente en aflossing. Na 30 jaar moet de lening volledig zijn afgelost. Je mag de lening ook op ieder eerder moment boetevrij aflossen. Vraag onze adviseur om advies.

Meer weten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Dit gesprek is kosteloos en bedoeld om kennis te maken en jouw wensen en mogelijkheden te inventariseren.


Wij vergelijken de volgende aanbieders:

Onze klanten kiezen voor ons vanwege

  • Prettige en persoonlijke hulp gedurende hele proces
  • Zeer ruim aanbod geldverstrekkers
  • Flexibele openingstijden
  • Eerlijk & vast tarief
Ontdek jouw mogelijkheden
David Kamp
Erik Vulhop
  • Sadeestraat 20
    2596 XC Den Haag
06-15556666
06-40255886
info@kvfd.nl

Vergunningsnummer: 12048898

Aansluitnummer: 300.018.336

advieskeuze-gecheckt

Advieskeuze: Gecheckt